Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rafael Benitez, victima unei ''campanii'' de presă. Antrenorul echipei Real Madrid nu demisionează

Postat la: 29.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul echipei Real Madrid s-a declarat marți victima unei ''campanii'' de presă care vizează să-l slăbească. Tehnicianul dă asigurări că știe care sunt soluțiile pentru criza clubului madrilen, cu o zi înaintea meciului de miercuri cu Real Sociedad în Campionatul Spaniei, transmite agerpres.ro.

Presa internațională a scris că Benitez ar putea fi înlocuit de pe banca tehnică a galacticilor, cu Zinedine Zidane, antrenorul echipei a doua a clubului.

''Este clar că există o campanie împotriva lui Florentino (Perez, președintele clubului), împotriva lui Real Madrid și împotriva antrenorului lui Real Madrid'', a lansat tehnicianul spaniol într-o conferință de presă, înaintea meciului de pe teren propriu cu bascii de la Real Sociedad, din etapa a 17-a.

''Insist, suntem calificați în Liga Campionilor și ne aflăm la două puncte de lider în La Liga, aceasta este realitatea, deoarece Barcelona nu și-a jucat încă meciul restanță. Când lucrurile nu merg foarte bine (...) trebuie să te concentrezi pe munca ta, să încerci să câștigi următorul meci și să pui bazele pentru a le câștiga pe următoarele'', a mai spus Benitez.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE