Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răsturnare de situație în cazul morţii lui Johan Lomu. Cupa Mondială de Rugby i-a fost fatală

Postat la: 23.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși inițial s-a spus că Johan Lomu, legenda rugbyului neozeelandez, a decedat din cauza afecțiunii renale de care suferea, rezultatele autopsiei au dovedit altceva. Lomu a murit din cauza unui cheag de sânge care a ajuns în plămâni.

"El revenise din Marea Britanie prin Dubai şi părea să se simtă bine.Probabila cauză este un cheag de sînge în plămîni care se poate forma în timpul zbourilor lungi. Johan era vulnerabil din cauza problemelor renale. Decesul a intervenit brusc. El nu a realizat ce urma să se întîmple", a spus fostul medic al All Blacks, John Mayhew, conform Mediafax.

Jonah Lomu (40 de ani), unul dintre cei mai importanți rugbyști din istorie, a încetat din viață, miercuri dimineață în urma unei boli renale de care suferea. Lomu a decedat la locuința sa din Auckland, în nordul Noii Zeelande, a precizat purtătorul de cuvânt al familiei sale, John Mayhew. Boala de care suferea rugbystul a fost de altfel, și cauza pentru care și-a întrerutp cariera sportivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE