Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Marica, după un nou eșec al Stelei: "Am ratat tot"

Postat la: 21.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ciprian Marica ar putea să nu câștige nici un trofeu cu Steaua. Campioana en-titre are șanse minime să cucerească un nou titlu, iar aseară roș-albaștrii au fost eliminați din Cupa României.

"Suntem triști și dezamăgiți după acest final de sezon. Nu mai avem ce să mai spunem. Am ratat tot. Am ratat Cupa, am ratat campionatul. Noi ne vom bate până la final, dar acum suntem dezamăgiți. E o seară tristă pentru noi toți", a spus Marica, potrivit Agerpres.

Eliminarea lui Bourceanu a influențat decisiv jocul și scorul de la final. "Acel cartonaș roșu a schimbat soarta meciului, pentru că până atunci Dinamo nu ajunsese la poarta noastră. Nu știu dacă a fost sau nu roșu, nu comentez arbitrajul. Cred că jocul a funcționat, a evoluat foarte bine până la acea eliminare. Din păcate atunci s-a schimbat totul", a explicat Marica.

Dinamo s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu Steaua, 2-2, pe Arena Națională, în manșa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE