Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Real Madrid s-a calificat în optimile Champions League, după victoria cu PSG

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Real Madrid s-a calificat, marți seară, în optimile Ligii Campionilor după ce a învins-o pe PSG, scpr 1-0, într-un meci disputat pe teren propriu. Cele două formații erau la egalitate de puncte în fruntea grupei A, cu câte 7 puncte.

Nou-intratul Nacho a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 35, după ieșire greșită a portarului Trapp. Replica oaspeților a venit imediat, dar șutul lui Rabiot s-a dus în bară.

Isco a fost, la rândul lui, aproape de gol în minutul 57, când șutul său a fost respins în corner de Trapp. Spaniolul a mai fost o dată aproape de gol, cu un sfert de oră înainte de final. PSG putea pleca cu un punct de pe Bernabeu, darDi Maria a lovit bara din lovitură liberă și Real - PSG s-a terminat 1-0.

Echipa lui Benitez a obținut calificara în optimile Ligii Campionilor, în timp ce PSG e a doua în grupa A. Tot în grupa A, Șahtior a câștigat la scor, 4-0, contra suedezilor de la Malmo.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE