Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Record pentru Mircea Lucescu! Românul va deveni al cincilea antrenor cu 100 de meciuri în Liga Campionilor

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, va deveni, miercuri, al cincilea antrenor care atinge cifra de 100 de meciuri în Liga Campionilor, potrivit Mediafax. Cei patru antrenori cu acest record sunt scoţianul Alex Ferguson, francezul Arsene Wenger, italianul Carlo Ancelotti şi portughezul Jose Mourinho.

Lucescu s-a aflat pe banca tehnică în 14 sezoane la 99 de meciuri din faze ale celei mai importante competiții intercluburi din Europa şi a înregistrat 35 de victorii, 24 de remize şi 40 de înfrângeri. Românul a avut 64 de meciuri la conducerea echipei Şahtior, 26 la Galatasaray, şase la Beşiktaş şi trei la Internazionale Milano.

Cele mai des întâlnite adversare au fost FC Barcelona - opt meciuri (două victorii, o remiză, cinci înfrângeri) şi AS Roma - şase meciuri (trei victorii, două remize, o înfrângere).

Cele mai mari performanțe al lui IL Luce au fost atingerea sferturilor de finală ale Ligii Campionilor în sezoanele 1998/1999 cu Internazionale Milano, 2000/2001 cu Galatasaray şi 2010/2011 cu Şahtior Doneţk.

Echipa ucraineană va întâlni miercuri, în deplasare, de la ora 21.45, formaţia suedeză Malmo, în grupa A a Ligii Campionilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE