Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reghecampf a anunțat obiectivul Stelei: "Ne dorim să câştigăm campionatul şi să jucăm în grupele Ligii Campionilor"

Postat la: 18.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua a trecut cu bine peste dubla cu Viitorul, din etapa a 22-a a Ligii I și din sferturile de finală ale Cupei Români. Roș-albaștrii au câștigat fiecare meci, cu 1-0. Laurenţiu Reghecampf a declarat îşi doreşte să câştige campionatul, în timp ce un succes în cupă ar fi un bonus.

"Au fost două meciuri foarte grele, câştigate cu 1-0. Cei de la Viitorul trebuie felicitaţi pentru jocul făcut. Eu cred că echipa mai bună întotdeauna câştigă şi Steaua a câştigat. Noi ne dorim să câştigăm campionatul şi să jucăm în grupele Ligii Campionilor. Cupa este un bonus. Nu cred că e gravă accidentarea lui Muniru, sper să joace luni. La fel şi Adi Popa. Varela este în regulă. Viitorul e o echipă tânără, bună, care m-a surprins pe mine, aceşti copii joacă bine. Eu îi felicit. Din iarnă se vor rezolva problemele de lot şi vom avea o echipă mai puternică. Eu mi-aş dori să joc cu Dinamo în semifinale, dar nu contează, de la anul vom fi foarte puternici şi vom ajunge în finală", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia FC Viitorul, în ultimul sfert de finală al competiţiei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Stanciu, în minutul 48.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE