Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reghecampf a primit ULTIMATUM din partea lui Gigi Becali: "Mai aştept încă 2-3 meciuri. Accidente, accidente, câte accidente?"

Postat la: 09.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali începe să-și piardă încrederea în Laurențiu Reghecampf. Deși a transferat o echipă întreagă, rezultatele întârzie să apară. Latifundiarul din Pipera nu a evitat să-l critice public pe tehnicianu roș-albaștrilor.

"Nu înţeleg ce s-a întâmplat. L-am întrebat pe Reghe. Ei mi-au spus că nu s-a ţinut mingea la mijloc. Eu nu cred. Şi 3 jucători de la mijloc dacă nu sunt în formă tot nu se întâmplă ce s-a întâmplat în meciul ăsta. Dacă am ajuns să spun că ne-a dominat Dinamo, vă daţi seama cât de deranjat sunt.
Eu nu iau nicio măsură, pentru că l-am lăsat pe Reghe să facă tot ce vrea el, i-am făcut toate poftele. Mai am încă încredere în el, mai am încă încredere în echipă. Bine, mai aştept încă 2-3 meciuri, să vedem ce se întâmplă.

Accidente, accidente, câte accidente? Am zis cu Voluntariul accident, cu Iaşiul accident, cu Dinamo accident. Câte accidente?! Păi dacă facem numai accidente se distruge şi maşinăria, se strică şi motorul şi toate se strică dacă facem numai accidente aşa. Bine, o să vedem", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE