Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reghecampf a susținut prima conferință de presă de la revenirea la Steaua: "Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul"

Postat la: 04.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al campioanei României. Fostul tehnician al echipei bulgare Litex Loveci a semnat cu Steaua un contract valabil pe doi ani și jumătate.

"Este o situație dificilă. În momentul de față conflictele nu-și au rostul. Le-am transmis jucătorilor să joace fotbal, pentru că de restul ne vom ocupa noi. Le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată. Mihai Stoica va fi lângă noi în cel mai scurt timp. Încercăm să refacem acel trio care a avut foarte mult succes în ultimii ani. Încercăm să aducem echipa la un nivel foarte înalt, pas cu pas.

Steaua reprezintă foarte mult pentru mine. Contează și faptul că vin acasă, dar și că echipa trece printr-o perioadă grea. Va fi o provocare mare. Niciodată o echipă nu a avut o diferență atât de mare față de Steaua, a contat foarte mult pentru mine. Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul.

Jucătorii au nevoie de mine să-i susțin de pe bancă, nu să stau în tribună. Rezultatele nu sunt cele mai bune. Fanii vor veni lângă echipă. Se lucrează intens să revenim în Ghencea. Steaua are un lot foarte valoros, dar vor fi anumite schimbări în iarnă. Voi face tot ceea ce trebuie ca echipa să aibă un randament maxim. I-am zis lui Tade să marcheze și să joace cât mai simplu.

Eu pot lucra cu oricine. Lucrez cu Gigi Becali, în curând și cu Mihai Stoica, iar dacă vor mai fi și alți colaboratori, nicio problemă", a spus Laurențiu Reghecampf într-o conferință de presă, potrivit Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE