Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reghecampf e impasibil la acuzele lui Becali: "Să spună ce vrea. Noi am câştigat cu 2-1"

Postat la: 04.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Apostrofările lui Gigi Becali de la finalul meciului cu ASA Tg Mureș nu l-au afectat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

"Am trăit la intensitate maximă, dar eu cred că Steaua a făcut un meci foarte bun. Sunt mulţumit. Trebuia să închidem meciul din prima repriză, când am avut două ocazii foarte mari. Asta este, e mult mai frumos când suferi şi câştigi la final. Meciul a fost câştigat cu 2-1. Domnul Becali poate să spună ce vrea. Noi am câştigat cu 2-1 şi asta este cel mai important. Noi am făcut acele schimbări ca să câştigăm meciul. Ciprian este accidentat, Chipciu a fost suspendat, cei care au intrat astăzi trebuiau să o facă foarte bine. În continuare, am încredere în Bawab, e un jucător foarte bun. Am câştigat, deci sunt mulţumit de toată lumea", a declarat Reghe la Look TV.

Steaua București a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Național Arena, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE