Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reghecampf, ironic cu Dinamo și CFR Cluj: "Vor juca în finala Cupei României două echipe care n-au voie să participe în cupele europene"

Postat la: 22.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua a ratat calificarea în finala Cupei Românmiei, după remiza cu Dinamo, 2-2, în manșa retur a semifinalelor, iar Laurențiu Reghecampf e încă afectat de contraperformanță.

Antrenorul roș-albaștrilor a subliniat că în ultimul act se vor întâlni două echipe aflate în insolvență și care nu vor putea evolua în competițiile europene, sezonul următor: Dinamo și CFR Cluj.

"Nu ne-am calificat în finala Cupei României. Asta este. Vor juca acolo două echipe care n-au voie să participe în cupele europene! În meciul retur din semifinale, noi am încercat să facem tot ce am putut, am jucat cu un om mai puțin, am depus efort...Cei de la Dinamo n-au avut nici o șansă, iar dacă rămâneam în 11 nu se întâmpla asta! Eu îi felicit pentru că au jucat bine, că s-au calificat în finală. Asta este viața trebuie să învățăm din asta", a declarat Laurențiu Reghecampf.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE