Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Revoluție la Steaua! Duckadam: "Se întâmplă să dai chix. Se trage linie şi se ştie pe cine ne vom baza"

Postat la: 20.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea Stelei se pregătește de remanierea lotului. De exemplu, pe postul de fundaș dreapta se luptă trei fotbaliști: Cornel Râpă, Paul Papp şiJean Sony Alcenat. Dintre ei, nici unul nu a rupt gura târgului.

"Avem 3 jucători pe acest post şi nu vor rămâne toţi. Nu e util. Vor mai pleca jucători şi vor veni alţii. Ne aducem aminte şi câţi jucători au plecat din România şi nu au confirmat afară", a declarat președintele de imagine al campioanei, Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Fostul portar recunoaște că jucăorii achiziționați vara trecută nu au confirmat în tricoul roș-albastru.

"Se întâmplă să dai chix. Am luat o echipă întreagă de la Urziceni şi nu am reuşit. Am luat cei mai buni jucători de pe piaţă, trebuie să câştigăm campionatul. Nu poţi aştepta la infinit să confirme jucătorii. În iarnă se trage linie şi se ştie pe cine ne vom baza în play-off şi pe cine nu. Nu ne-au ajutat nici rezultatele pentru a-i lăsa şi pe tineri să joace mai mult", a adăugat Duckadam, pentru sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE