Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rezultat ca în curtea școlii în Spania. Real Madrid - Rayo Vallecano 10-2 / VIDEO

Postat la: 21.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: elt.de

Real Madrid a surclasat-o pe concitadina Rayo Vallecano, cu scorul de 10-2, duminică seara, într-un meci din cadrul etapei a 16-a a campionatului de fotbal al Spaniei. La oaspeți este legitimat Răzvan Raț. Fundașul român nu a evoluat.

"Galacticii" au marcat prin brazilianul Danilo (3), galezul Gareth Bale (25, 41, 61, 70), francezul Karim Benzema (48, 79, 90) și portughezul Cristiano Ronaldo (30 din penalty și 53). Pentru Rayo Vallecano au redus din handicap Antonio Amaya (10) și Jozabel Ruiz (12). Oaspeții au evoluat în 9 jucători încă din prima repriză, după eliminările lui Tito (14) și Baena (28). 

Potrivit presei iberice, aceasta este cea mai categorică victorie înregistrată în Primera Division în mai bine de o jumătate de secol, fiind pentru prima oară când o echipă marchează 10 goluri în campionatul Spaniei, după partida câștigată cu 11-2 de Real Madrid în fața lui Elche, în 1960.

FC Barcelona și Atletico Madrid ocupă primele două poziții, cu câte 35 de puncte, urmate de Real Madrid, cu 33 de puncte. Gruparea catalană are însă un meci mai puțin disputat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE