Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












River Plate o va întâlni pe Barcelona sau Guanghzou Evergrande, în finala Campionatului Mondial al cluburilor

Postat la: 16.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa argentiniană River Plate s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor. Deținătoarea Cupei Libertadores a acces în ultimul act al competiției în urma victoriei la limită, cu scorul de 1-0, înregistrată în fața formației japoneze Sanfrecce Hiroshima, miercuri, pe stadionul "Nagai" din Osaka. 

Unicul gol al confruntării a fost marcat de Lucas Alario, în minutul 72. În cea de-a doua semifinală se vor întâlni câștigătoarea meciului dintre FC Barcelona, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, și Guanghzou Evergrande, campioana Chinei și a Asiei. Meciul va avea loc joi, în Japonia.

Tot miercuri, în meciul pentru locul 5 la Campionatul Mondial al cluburilor, echipa mexicană Club America a dispus cu 2-1 de congolezii de la TP Mazembe, prin golurile lui Dario Benedetto (min. 19) și Martin Zuniga (min. 28). Pentru africani a marcat Rainford Kalaba (min. 43).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE