Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROGERS CUP 2015. Simona Halep a dezvăluit secretul revenirii de la 0-6, cu Agnieszka Radwanska

Postat la: 14.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: youtube.com

Simona Halep (locul 3 WTA) a învins-o, vineri, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-1, pe poloneza Agnieszka Radwanska (locul 14 WTA), calificându-se în semifinalele Rogers Cup, competiţie din categoria Premier 5. Românca a dat dovadă de stăpânire de sine, revenind de la 0-6, în primul set.

"Am rămas concentrată după primul set, mi-am schimbat tactica. Am încercat să rămân în joc și am luptat până la sfârșit. În primul set, adversara mea a jucat perfect. Cred că am jucat bine per total în setul secund. Am făcut tot posibilul să joc și pentru suporterii care au venit să mă susțină. Am luptat pentru fiecare minge. Sunt foarte bucuroasă că voi juca în semifinalele turneului", a declarat Simona Halep, la sfârșitul meciului cu Agnieszka Radwanska.

În penultimul act al turneului de la Toronto, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre italianca Sara Errani (locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15) şi ucraineana Lesia Ţurenko (locul 54 WTA, jucătoare venită din calificări).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE