Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Roland Garros 2016. Djokovic a castigat finala cu Murray si si-a adjudecat singurul turneu de Grand Slam care ii lipsea din cariera

Postat la: 05.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (locul 1 ATP) a câștigat turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, duminică, după ce l-a învins în finală pe britanicul Andy Murray, cu 3-6, 6-1, 6-2, 6-4.

Roland Garros era singurul turneu de Grand Slam care îi lipsea din palmares, sârbului.
Nole s-a impus pentru a 12-a oară într-un turneuy de Grand Slamî, fiind devansat doar de Roger Federer (17), Rafael Nadal și Pete Sampras (14). Pentru performanța sa, Djokovic a primit un cec de 2 milioane de euro și 2.000 de puncte ATP. Murray a fost recompensat cu un milion de euro și 1.200 de puncte ATP.

///

Finala probei de simplu masculin a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, va avea loc duminică, 5 iunie, între sârbul Novak Djokovic (locul 1 ATP) și britanicul Andy Murray (locul 2 ATP).

Meciul este programat să înceapă la ora 16:00 și va fi transmis în direct de Eurosport. În penultimul act, Djokovic a dispus de austriacul Dominic Thiem, 6-2, 6-1, 6-4, în timp ce Murray a trecut de elvețianul Stan Wawrinka (locul 4 ATP) deținătorul titlului, în patru seturi, 6-4, 6-2, 4-6, 6-2. Sportivul scoțian e la prima finală la Roland Garros.

Turneul de Grand Slam organizat în capitala Franței este singurul care îi lipsește din palmares lui Djokovic. El a disputat trei finale la Paris, în 2012, 2014 și 2015.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE