Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROLAND GARROS 2016. Garbine Muguruza e noua regină de la Paris! Iberica a câștigat finala cu Serena Williams, în două seturi

Postat la: 04.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: espgn.go.com

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza (locul 4 WTA) a câștigat turnel de la Roland Garros, învingând-o sâmbătă în finală pe americanca Serena Williams (locul 1 WTA) în două seturi, scor 7-5, 6-4.

Meciul a durat o oră și 43 de minute. Muguruza se află la primul success într-ul tuyrne de Mare Șlem. Iberica a mai disputat o finală la Wimbledon, pierdută în fața Serenei Williams.

///

Finala probei de simplu feminin a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului se va da între americanca Serena Williams (locul 1 WTA) și spaniola Garbine Muguruza (locul 4 WTA).

În semifinale, Serena a trecut de olandeza Kiki Bertens, 7-6 (9-7), 6-4, iar iberica a învins-o pe australianca Samantha Stosur cu 6-2, 6-4.

Serena Williams a câștigat de trei ori turneul parizian, ultima oară în 2015. Americanca va disputa a 27-a sa finală de Mare Șlem, dintre care a câștigat 21.
De partea cealaltă, Muguruza va disputa a doua sa finală de Grand Slam, după ce anul trecut a pierdut în ultimul act la Wimbledon.

Finala de la Roland Garros dintre Serena Williams și Garbine Muguruza este programată sâmbătă, 3 iunie, de la ora 16:00 și va fi transmisă în direct de Eurosport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE