Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România a încheiat pe locul 10 la Campionatul European de polo pe apă

Postat la: 23.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Naționala de polo pe apă a României s-a clasat pe locul 10 la Campionatul European de la Belgrad. În meciul pentru locurile 9-10, tricolorii au fost învinși de reprezentativa Franței, cu scorul de 12-6 (6-1, 2-1, 2-1, 2-3), sâmbătă, transmite Agerpres.

Cosmin Radu a marcat două goluri, Tiberiu Negrean, Daniel Teohari, Dimitri Goanță și Alex Popoviciu, câte unul. Au mai jucat: Dragoș Stoenescu, Marius Țic - Mihnea Gheorghe, Nicolae Oanță, Andrei Bușilă, Mihnea Chioveanu, Roland Szabo, Alexandru Ghiban.

Pentru Franța au înscris Mehdi Marzouki - 5 goluri, Romain Blary - 3, Ugo Crousillat - 2, Enzo Khasz - 1, Alexandre Camarasa - 1. Tricolorii au terminat pe cel mai slab loc din ultimele cinci participări la Europene, la egalitate cu ediția din 2003. În 2006, România a ocupat locul 4, în 2008 a terminat pe 9, în 2010 s-a clasat pe 7, iar în 2012 și 2014 pe 8.

România avea asigurată deja participarea la turneul preolimpic de la Trieste, la care vor mai evolua Italia, Ungaria, Spania, Rusia, Franța, Germania, Olanda și Slovacia. De pe alte continente vor participa Canada, Kazahstan și Africa de Sud.

Tragerea la sorți va avea loc sâmbătă, la ora 22,00 (ora României), la Hotelul Crowne Plaza din Belgrad. Turneul masculin va avea loc la Trieste (Italia), în perioada 3-10 aprilie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE