Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România - Georgia 5-1. Tricolorii AU FĂCUT SPECTACOL la ultimul amical dinaintea Campionatului European de fotbal

Postat la: 03.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Naționala de fotbal a României a câștigat amicalul cu Georgia, scor 5-1, vineri seara, pe Național Arena. Tricolorii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Adi Popa. Mijlocașul legitimat la Steaua a profitat de o gafă a lui Dvali care a pasat înapoi, către propriul portar. Popa a interceptat mingea și a punctat.

După doar un minut Amisulashvili a deviat în propria poartă o minge centrată de Răzvan Raț, iar România conducea cu 2-0. Bogdan Stancu a lovit transversala, cu un șut expediat în minutul 18. Adi Popa nu s-a lăsat mai prejops și a țintit la rândul lui bara două minute mai târziu.

Prima ocazie de gol a georgienilor a avut loc la jumătatea primei reprize, atunci când Kverkvelia a reluat cu capul, dar Tătărușanu a îndepărtat pericololuol.
Stanciu a dus scorul la 3-0, la patru miute după pauză în urma unei gafe a defensivei echipei oaspete.

Cosmin Moți a deviat în proprie poartă o centrare venită de pe partea stângă în minutul 68, dar diferența de trei goluri a fost refăcută în minutul 80, atunci când Torje a punctat din fața porții, după o pasă a lui Chipciu. Faza a plecat de la Keșeru, care a trimis o centrare în adâncime. Atacantul legitimat la Ludogoreț a închis tabela cu trei minute înainte de final. Keșeru a trimis un balon dela 25 de metri, deviat de Amisulashvili.

România a învins Georgia, cu 5-1, cu o săptămână înaintea meciului cu Franța, de la Campionatul European.

Au evoluat echipele:

România: 12. Ciprian Tătărușanu - 22. Cristian Săpunaru, 21. Dragoș Grigore, 4. Cosmin Moți, 3. Răzvan Raț (căpitan) - 5. Ovidiu Hoban (18. Andrei Prepeliță, 63), 8. Mihai Pintilii (17. Lucian Sânmărtean, 84) - 20. Adrian Popa (11. Gabriel Torje, 70), 10. Nicolae Stanciu (9. Denis Alibec, 83), 19. Bogdan Stancu (13. Claudiu Keșeru, 70) - 14. Florin Andone (7. Alex Chipciu, 63). Selecționer: Anghel Iordănescu.

Georgia: 12. Roin Kvashvadze - 3. Solomon Kverkvelia, 5. Aleksandr Amisulașvili (căpitan), 21. Lașa Dvali (23. Levan Mcedlidze, 33) - 2. Ucea Lobjanidze, 7. Ghiorghi Aburjania (6. Nika Kvekveskiri, 64), 4. Guram Kașia, 22. Ghiorghi Navalovski (16. Zurab Țiskaridze, 63)-8. Valeri Qazaișvili, 10. Tornike Okriașvili - 9. Vladimer Dvalișvili (11. Ghiorghi Kvilitaia, 77). Selecționer: Vladimir Weiss.

///

Reprezentativa de fotbal a României dispută vineri, 3 iunie, de la ora 21:00, ultimul meci de verificare înaintea Campionatul European, împotriva selecționatei Georgiei. În precedentele două amicale, elevii lui Anghel Iordănescu au remizat cu RD Congo și au fost învinși de Ucraina, scor 3-4.

România e în Grupa A la turneul final din Franța, cu reprezentativa țării gazde, Elveția și Albania. Amicalul România - Georgia va fi transmis în direct de TVR 1 și DolceSport 1.

Adrian Mutu, fotbalistul cu 76 de selecții și 35 de goluri la echipa națională, aflat la egalitate cu Gheorghe Hagi pe primul loc în clasamentul all-time al golgeterilor, va fi invitatul special la evenimentul de vineri. Înainte de startul amicalului cu Georgia, fostul atacant va fi premiat pentru întreaga activitate, iar spectatorii se vor putea bucura de o selecție a reușitelor lui Mutu ce va fi proiectată pe cubul Arenei Naționale.

Biletele pot fi achiziționate și azi de la casieriile Arenei Naționale (Basarabia, Maior Coravu, Pierre de Coubertin) azi până la ora 19:00.

Prețurile sunt:
Peluze (inel 1 și 2): 15 RON
Peluze (inel 3): 10 RON
Tribuna Vest (inel 2): 50 RON
Tribuna Vest (inel 3): 30 RON
Tribuna Est (inel 1 și 2): 50 RON
Tribuna Est (inel 3): 30 RON
Family Zone / Tribuna Est (inel 1 și 3): 50 RON
VIP 1: 500 RON
VIP 2: 300 RON

Suporterii care vin însoțiți la meci de cel puțin un copil își pot achiziționa bilete într-un sector special de la Tribuna Est. Cu ocazia Zilei Copilului, la partida România - Georgia, pentru biletul fiecărui minor sub 14 ani se va aplica, la finalizarea comenzii, reducere de sută la sută:
- 1 bilet pentru copii (-50 RON)
- 2 bilete pentru copii (-100 RON)
- 3 bilete pentru copii (-150 RON)
- 4 bilete pentru copii (-200 RON)

Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale Arenei Naționale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE