Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România vs Spania, ora și televizarea. Primul meci greu la Campionatul Mondial de handbal feminin

Postat la: 08.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ziarmm.ro

Naționala de handbal a României va întâlni reprezentativa Spaniei, în etapa a treia a grupei D a Campionatului Mondial de handbal feminin. Echipa pregătită de suedezul Tomas Ryde are primul adversar dificil, la competiția găzduită de Danemarca.

Spania are doar două puncte din primele două etape ale grupei, după ce a învins cu 31-10 naționala Kazahstanului și a pierdut cu Rusia, scor 26-28.
De partea cealaltă, În primul meci disputat sâmbătă, tricolorele au învins Puerto Rico, cu scorul de 47-14 (23-3), iar în al doilea meci disputat luni, Neagu și compania su învins Kazahstan, scor 36-20. Meciul România - Spania este programat de la ora 19:15 și va fi televizat de Dolce Sport.

Marţi sunt programate meciuri în toate cele patru grupe, după cum urmează:

Grupa A

Japonia - Tunisia
Muntenegru - Ungaria
Danemarca - Serbia

Grupa B

Cuba - Angola
Polonia - China
Suedia - Olanda

Grupa C

Coreea de Sud - Congo
Franţa - Argentina
Brazilia - Germania

Grupa D

Rusia - Puerto Rico
Spania - România
Norvegia - Kazahstan.

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală, programate în 13 şi 14 decembrie. Sferturile de finală vor avea loc în 16 decembrie, semifinale, două zile mai târziu, iar ultimul act al competiției este programat pentru data de 20 decembrie.

De asemenea, câştigătoarea competiţiei se va califica direct la Jocurile Olimpice de la Rio, iar echipele de pe locurile 2-7 vor avea drept de joc la turneele preolimpice, programate în perioada 7-10 aprilie 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE