Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România e cea mai bună la minifotbal! Tricolorii au câștigat Campionatul European, pentru a șasea oară consecutiv

Postat la: 27.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: radiotimisoara.ro

Naționala de minifotbal a României a obținut, sâmbătă, al șaselea titlu consecutiv de campioană europeană. Echipa antrenată de Dan Cojocaru a învins în finală reprezentativa Croației cu scorul de 5-1 (2-0), chiar la Vrsar (Croația), potrivit Agerpres.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Adrian Călugăreanu (1), Mircea Popa (14, 30), Gabriel Tănase (32) și Radu Burciu (34) și Tin Prpic (33). Ultimele două goluri ale tricolorilor au venit după ce croații și-au scos portarul și au introdus un jucător de câmp. Portarul Bogdan Rădulescu a fost unul dintre artizanii succesului României la competiția din Croația.

Jucătorii români au fost premiați de către Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și al Federației Europene de Minifotbal.
Bosniacul Marko Vujica a primit trofeul de golgheter al competiției, în vreme ce croatul Zoran Lukavecki a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.
România a jucat șapte partide la Vrsar, înregistrând rezultatele: 1-0 cu Scoția, 2-0 cu Serbia și 3-0 cu Bulgaria, în grupă, 2-0 cu Israel în optimi, 4-1 cu Slovenia în sferturi, 1-1 (2-1 la loviturile de departajare) cu Cehia în semifinale, 5-1 cu Croația în finală, ultimele trei partide având loc sâmbătă.
România a câștigat toate cele șase ediții de până acum ale Campionatului European de minifotbal: 2010 - în Slovacia, 2011 - în România, 2012 - în Republica Moldova, 2013 - în Grecia, 2014 - în Muntenegru, 2015 - în Croația. România a mai învins Croația în finala ediției din 2013, cu 2-0.

Lotul echipei României pentru miniEURO 2015 a fost format din Bogdănel Rădulescu, Vlad Ghețe, Robert Jigum - portari, Bogdănel Moiși, Costin Pușcă, Mircea Popa, Ionuț Marian, Sebastian Vasile, Stelian Slabu, Nicolae Constândana - fundași, Ciprian Bucovanu, Ciprian Ursu, Cristian Iordan, Florin Sabou, Gabriel Tănase, Radu Burciu, Răzvan Radu - mijlocași, Ciprian Brighiu, Adrian Călugăreanu, Cosmin Gabriel Crăciun - atacanți.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE