Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România s-a calificat în finala Campionatului European de rugby Under 19

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frr.ro

Naționala de rugby a României Under 19 va juca finala Campionatului European, potrivit Agerpres. ''Stejăreii'' au dispus în semifinale de țăra gazdă, Portugalia, cu scorul de 15-12 (8-9), miercuri seara.

Echipa noastră a deschis rapid scorul, după doar trei minute, grație unui eseu reușit de pilierul Ciprian Lucaci. Lusitanii au redus din diferență prin Abecasis (lovitură de pedeapsă), dar Ionel Melinte (min. 23) a refăcut diferența de pe tabelă, tot din lovitură de penalitate (3-8). Portugalia a întors scorul până la pauză, în urma a două penalități transformate de același Abecasis, iar scorul după prima repriză era de 9-8.

Finalul a fost dramatic, ''stejăreii'' reușind eseul decisiv în minutul 72, prin Adrian Moțoc, iar Melinte a transformat, stabilind scorul final, 15-12.
În cealaltă semifinală, Spania a învins Rusia, scor 30-7.

Finala dintre România și Spania va avea loc sâmbătă, de la 19,00 (ora României), pe Stadionul Național Jamor din Lisabona, în joc fiind și calificarea la World Rugby U20 Championship.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE