Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România vs Finlanda, preliminarii EURO 2016. Cu ce fel de steaguri au voie să intre suporterii tricolorilor, pe Arena Națională

Postat la: 08.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Federația Română de Fotbal aduce o serie de lămuriri privind accesul în tribune al suporterilor cu steaguri naţionale la meciul România - Finlanda, din preliminariile EURO 2016, care va avea loc joi, 8 octombrie.

"Astfel, suporterii care vor asista la meciul de joi, 8 octombrie, vor avea permisiunea să intre doar cu steagurile naţionale ale celor două ţări, arborate pe suport din material plastic.

Foarte important de ştiut: nu este permis accesul cu steaguri care sunt inscripţionate cu alte simboluri, litere, cifre sau cuvinte. Orice steag care va încălca această regulă nu va putea fi introdus pe stadion, fiind interzis accesul cu el în tribună.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, completată cu Legea nr. 10/2012, ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 126/1995, republicată, privind regimul materialelor explozive, ale Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, organizatorul de jocuri sportive stabilește regulile de conduită în stadion și poartă întreaga răspundere pentru respectarea lor", se arată pe frf.ro.

Meciul România - Finlanda, din preliminariile Campionatului European din 2016, este programat joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE