Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNIA VS GRECIA 0-0, preliminarii Euro 2016. Tricolorii nu au învins "lanterna" grupei, dar speră la calificare

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa națională de fotbal a României a remizat, scor 0-0, luni seară, în compania reprezentativei similare a Greciei, într-un meci disputat pe Arena Națională în etapa a opta a Grupei F din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016.

La debutul pentru echipa națională, Budescu a semnat prima ocazie a confruntării în minutul 6. Atacantul și-a închis însă unghiul și a șutat într-un adversar.

O ocazie și mai mare a avut loc în minutul 17. Hoban a recuperate un balon, ia pasat lui Budescu, iar jucătorul legitimate la Astra Giurgiu a șutat în portarul grecilor. Keșeru și-a încercat și el norocul, dar a șutat mult peste poartă cu patru minute înainte de pauză. Înminutul 56, Kone a ratat o ocazie importantă a oaspeților. Mingea trimisă de la distanță a trecut puțin pe lângă poartă. Keșeru a mai avut o oportunitate de a marca și în minutul 74. Karnezis a respins șutul fostului stelist. Elenii puteau da lovitura prin Panagiotis Kone, cu șase minute înainte de final, dar Tătărușanu a reținut. În prelungirile partidei, rezerva Sânmărtean a executat o lovitură liberă de la circa 18 metri, dar mingea s-a dus mult peste poartă.

S-a terminat 0-0, iar România este cu un pas la campionatul European de fotbal din 2016. Jocul elevilor lui Anghel Iordănescu lasă însă de dorit. Tricolorii au primit un singur gol în campania de calificare, dar nu au înscris nici unul în ultimele două partide, cu Ungaria în deplasare și cu Grecia pe teren propriu.

Cele două echipe

România: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Hoban (Andone '80), Pintilii - Torje, Budescu (Sânmărtean '64), Maxim (Popa '64) - Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Grecia: Karneis - Kitsiou, Papastathopoulos, Manolas, Holebas - Aravidis, Tziolis - Samaris, Fortounis (Kone '54), Fetfazidis (Vyntra '46) - Mitroglou (Karelis '87). Selecţioner: Kostas Tsanas

Cartonaşe galbene: Papp '78 / Holebas '68, Manolas '90

Meciul a fost arbitrat de Aleksei Kulbakov, din Belarus, ajutat la cele două linii de Vitali Maliutin şi Oleg Maslianko. Arbitri adiţionali au fost Sergei Tsinkevici şi Viktor Şimusik, iar rezervă Dmitri Zhuk.

Primul loc în grupă este ocupat de Irlanda de Nord, cu 17 puncte, urmată de România, cu 16 puncte, şi Ungaria, cu 13 puncte. Finlanda este pe locul patru, cu zece puncte, iar Insulele Feroe este pe locul cinci, cu şase puncte. Grecia a acumulat trei puncte şi este ultima în grupă.

Următoarele etape

Ungaria - Feroe, Irlanda de Nord - Grecia, ROMÂNIA - Finlanda (8 octombrie 2015)
Feroe - ROMÂNIA, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria (11 octombrie 2015)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE