Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNIA VS GRECIA, preliminarii Euro 2016. Câți jandarmi vor asigura ordinea și siguranța spectatorilor

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: rnews.ro

Jandarmeria Capitalei s-a pregătit pentru meciul pe care naționala de fotbal a României îl va disputa luni seară în compania reprezentativei simlare a Greciei, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016. Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor, potrivit unui comunicat de presă.

Accesul spectatorilor în stadion se va face, începând cu ora 19.45, doar pe bază de bilete sau invitaţii. În interiorul complexului va avea loc înaintea partidei o activitate de divertisment la care vor putea participa toţi posesorii de bilete, accesul la acest spectacol urmând a fi permis începând cu ora 17.00.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă. Afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă este de asemenea interzisă.

Naționala de fotbal a României va întâlni reprezentativa similară a Greciei, luni de la ora 21.45, pe Național Arena, într-un meci din etapa a opta a preliminariilor Campionatului European din 2016. Meciul va fi televizat de TVR 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE