Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rugby Europe Championship 2016. România va juca la Cluj-Napoca și la Iași meciurile de pe teren propriu

Postat la: 14.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Naționala de rugby a României va juca la Cluj-Napoca și la Iași meciurile de pe teren propriu din Rugby Europe Championship 2016, a anunțat Federația Română de specialitate, pe site-ul oficial.

Astfel, partida de debut in Rugby Europe Championship 2016 va avea loc pe 6 februarie, la Cluj, pe "Cluj Arena", de la ora 17:15. "Stejarii" vor mai disputa doua meciuri pe teren propriu in acest sezon al competitiei, cel cu Rusia, de pe 27 februarie si cel cu Germania, de pe 12 martie, ambele partide urmand a se disputa la Iasi, pe Stadionul "Emil Alexandrescu".

"Din cauza conditiilor meteo din Romania in aceasta perioada, cu temperaturi ce se pot apropia de zero grade, exista riscul ca terenul de joc de pe Stadionul National "Arcul de Triumf" sa inghete. De aceea a fost nevoie sa cautam alte solutii pentru a putea disputa in conditii cat mai bune aceste partide, si am avut de ales intre doua variante, Cluj si Iasi. Primul meci putem sa il disputam la Cluj, insa pentru cel cu Rusia, care fusese anuntat initial tot acolo, vom merge la Iasi, deoarece Stadionul "Cluj Arena" nu va fi disponibil la sfarsitul lunii februarie. Un alt motiv important pentru care a fost ales Iasi-ul este ca acesta este unul dintre cele mai puternice centre rugbistice din tara, care alimenteaza constant nationala cu jucatori, mai ales pe pachetul de inaintare. In plus, exista posibilitatea ca echipa locala sa participe la sezonul 2016-2017 al SuperLigii. Speram fie alaturi de noi la aceste meciuri cat mai multi spectatori, pentru ca Stejarii au nevoie de sustinerea si suportul tuturor", a declarat Florin Matei, secretarul general al FRR.

Ultimul meci de rugby care a avut loc la Iasi, a fost anul trecut, finala Cupei Romaniei, dintre Timisoara Saracens si CSA Steaua Bucuresti, pe 4 octombrie.

Meciurile Romaniei in Rugby Europe Championship 2016:

6 februarie Romania - Portugalia (Cluj)
13 februarie Spania - Romania (Madrid)
27 februarie Romania - Rusia (Iasi)
12 martie Romania - Germania (Iasi)
19 martie Georgia - Romania (Tbilisi)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE