Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusescu și-a reziliat contractul cu Sevilla și are drum liber să revină la Steaua

Postat la: 20.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clubul de foftbal spaniol FC Sevilla și jucătorul Raul Rusescu (27 de ani) s-au înțeles cu privire la rezilierea contractului, potrivit site-ului oficial al echipei iberice.

"FC Sevilla și atacantul Raul Rusescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului internaționalului român. Jucătorul a ajuns la Sevilla în vara lui 2013, de la Steaua București, club cu care a devenit campion și golgheter al campionatului României. Cu toate acestea nu a avut prea multe oportunități, asa că a mers împrumut la Sporting Braga în returul sezonului 2013-2014, legat de un nou împrumut la Steaua, în sezonul trecut", se arată pe site-ul oficial al echipei.

Despărțirea a avut loc în condițiile în care în urmă cu două zile jurnaliștii iberici anunțau că Rusescu a fost reprimit la antrenamentele echipei. În ultima perioadă, atacantul s-a pregătit separat, alături de un preparator fizic. Rusescu a fost achiziționat de Sevilla în 2013. Steaua a primit în schimbul jucaătorului suma de 2,2 milioane de euro. El mai avea contract cu andaluzii până în 2018. Românul nu a fost pe placul antrenorul Emery. El a fost împrumutat la echipa portugheză Sporting Braga în sezonul 2013-2014, unde a avut succes. În sezonul trecut, Rusescu a jucat sub formă de împrumut la Steaua. Cota lui de piață este de două milioane de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE