Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a stabilit cauza decesului în cazul campionului balcanic la culturism, Remus Octavian Mihăiță

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Campionul balcanic la culturism Remus Octavian Mihăiță, decedat în urmă cu o săptămână după ce i s-a făcut rău în timp ce se antrena, într-o sală de fitness din Braşov, consumase mai multe substanțe dopante, potrivit analizelor efectuate de către Laboratorul de Control Doping din București, la solicitarea Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), informează Agerpres.

Astfel, în urma analizelor, au fost identificate următoarele substanțe aflate pe Lista Interzisă 2015 a Agenției Mondiale Antidoping: metandienonă, nandrolon, trenbolon și clenbuterol.

În urma acestui incident s-a efectuat un control la sala de sport în cauză. Societatea comercială Mezcom 95 SRL, care administrează spațiul, a primit o amendă în 2012 de 15.000 de lei, pentru comercializarea suplimentului nutritiv cu denumirea comercială ''Jack3d'', care conține o substanță activă aflată pe lista substanțelor dopante de mare risc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE