Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal cât casa. Contre între Gică Hagi și selecționerul României U21, Cristian Dulca. Mărul discordiei: neconvocarea lui Florin Tănase

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul naționalei de tineret a României, Cristi Dulca, a explicat motivele pentru care al doilea golgheter al Ligii 1, Florin Tănase, nu a fost chemat pentru dubla cu Danemarca şi Ţara Galilor.

"Nu comportamentul lui e problema. La echipa naţională, nu trebuie să dăm noi exemple de acest fel cu jucători care te pot ajuta. Problema mea la echipa naţională nu este Florin Tănase, este că aria de selecţie este foarte redusă şi pe anumite posturi, fundaş stânga, fundaş dreapta, am foarte puţine soluţii.
Florin Tănase este un jucător care este în lotul lărgit. A făcut parte din lot şi a făcut-o în anumite momente, foarte bine. Nu a fost convocat. Nu am avut şi nu am nimic cu niciun jucător. Nu intru în dialog cu Gică la televiziune. Au fost momente când am avut 5-6 jucători de la Viitorul.
Nu există o politică împotriva jucătorilor lui Hagi. Chiar i-am zis lui Gică faptul că dacă nu ar fi Viitorul, nu ştiu de unde aş convoca jucători. Tănase are evoluţii bune, a dat gol în campionat, dar am considerat pentru această dublă să nu îl convoc. Avem un Bumba, un Păun, joacă bine, mă ajută foarte mult. Sper să fi făcut alegerea cea mai bună. Am avut discuţii cu el şi i-am spus că pe lângă talent, trebuie să mai adauge atitudine şi determinare
", a spus Cristi Dulca, la Digi Sport.

De partea cealaltă, Gheorghe Hagi s-a arătat nemulțumit de declaraţiile lui Dulca și este convins că selecționerul refuză să convoace fotbaliști de la Viitorul.

"Vorbeaţi de Tănase. Să vă uitaţi pe InStat să vedeţi cât aleargă. Tase e al doilea golgheter al României, poate juca pe 3 posturi. Aleargă 12 kilometri pe meci, joacă la o echipă pe 7.000 de posturi, când a fost la tineret a dat randament, a marcat şi goluri. Stăm s-o ocolim: Dulca nu îl vrea şi nu vrea să îl convoace. Trebuie să fie bărbat şi să zică: nu vreau să îl convoc. Să nu facă diversiune.

A jucat bine şi la naţională, nu numai la Viitorul, altfel nu era în atenţia lui Iordănescu. Cum să nu fie la U21? Înseamnă că antrenorul nu îl doreşte. Nu ştiu de ce nu îl vrea. E cel mai în formă jucător. Dacă aşa se fac selecţiile, asta e. Nu a fost luat la echipa mare pentru că Iordănescu are un meci amical şi echipa de tineret are două partide importante, oficiale.

Iordănescu nu putea convoca jucători care pot evolua la U21. Nu îl vrea că joacă la Hagi şi de acolo nu mai poate veni nici Mitriţă, nici Tănase, nici Ţâru. Sunt prea mulţi de la Hagi. Jucători care nu joacă sunt convocaţi", a spus Hagi, la Digi Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE