Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul Steaua - FRF ia proporții! Conducerea clubului Pandurii amenință cu boicotarea naționalei

Postat la: 25.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu, a cerut "o reacţie pe măsură din partea FRF" după ce Steaua şi-a retras jucătorii de la naţională. În caz contrar, gorjenii au amenințat că își vor chema înapoi jucătorii selecţionaţi de Anghel Iordănescu.

Pentru Pandurii este o onoare să aibă jucători convocaţi la echipa naţională. Considerăm că reprezentarea României la Campionatul European constituie o prioritate naţională. În condiţiile în care urmează un play-off foarte echilibrat, este fair play ca toate echipele să respecte decizia Comitetului Executiv de a lăsa jucătorii să se prezinte la echipa naţională, cu riscul de a suferi la capitolul omogenitate. Dacă una dintre echipe nu respectă regulamentele în vigoare cerem o reactie pe măsură din partea FRF. Dacă nu va urma o reacţie pe măsură, ne vom rezerva dreptul de a chema jucătorii convocaţi la echipa naţională înapoi în Spania", a declarat preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan, pentru site-ul grupării gorjene.

Iordănescu a selecționat patru jucători de la Pandurii, pentru cantonamentul din Antalya: Cristian Săpunaru, Mihai Răduţ, Ioan Hora şi Adrian Ropotan.
Tricolorii se pregătesc sub comanda lui Anghel Iordănescu, de azi, până la data de 6 februarie într-un cantonament din Antalya.

Selecționerul Anghel Iordănescu a chemat la națională șase stelișt pentru acţiunea din Turcia. Ulterior, conducerea clubului s-a înţeles cu Federația Română de Fotbal ca doar patru dintre ei să meargă la lot. A picat însă şi această variantă, iar campioana a propus să vină la naţională trei jucători în prima săptămână şi alţi trei, în a doua săptămână. În cele din urmă, Steaua București nu a mai trimis niciun jucător la acțiunea din Turcia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE