Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Semieșec pentru Reghecampf în campionatul Bulgariei

Postat la: 30.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Super-echipa de milioane condusă de lasurențiu Reghecampf, Litex Lovech a făcut un nou pas greșit în campionatul Bulgariei. Vineri seară, echipa antrenorului român a remizat în deplasare cu ultima clasată, Pirin Blagoevgrad, scor 1-1.

Bjorn Maars Johnsen a marcat golul egalării pentru Litex, în minutul 76 al întâlnirii din etapa a 14-a. Gazdele deschiseseră scorul în minutul 32, prin Aleksandar Bashliev.

Litex rămâne cu două victorii în ultimele 6 meciuri, cea mai recentă obținută pe 18 octombrie, 2-0 în deplasare cu Montana. Cu cele 24 de puncte adunate în urma meciului de vineri, echipa lui Reghe a urcat pe locul doi în campionat, dar Ludogorets are același punctaj și un meci mai puțin, așa că sunt șanse mari ca Moți, Keșeru și Prepeliță să o declaseze dacă nu va pierde luni cu Lokomotiv Plovdiv.

În celălalt meci disputat vineri în cadrul etapei a 14-a din campionatul Bulgariei, Slavia Sofia a câștigat cu 2-0 pe teren propriu cu Botev Plovdiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE