Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serena Williams s-a retras înaintea primului ei meci din 2016

Postat la: 04.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serena Williams (34 de ani, locul 1 WTA) s-a retras înaintea primului ei meci la Cupa Hopman, competiția mixtă de tenis pe echipe de la Perth (Australia). Americanca a acuzat o inflamație la genunchi.

Serena urma să joace luni prima ei partidă de la US Open, pentru echipa SUA împotriva Ucrainei. Ea și-a anunțat retragerea după încălzirea efectuată dimineață la arena de joc.

''Am avut intenția să joc în dimineața asta. Din nefericire, din cauza inflamației de la genunchi am nevoie de odihnă, dar sunt încrezătoare că voi reveni mâine împotriva Australiei Gold'', a declarat Williams, potrivit agerpres.ro.

Liderul în clasamentul WTA a fost înlocuit în echipa SUA de Vicky Duval (20 de ani), învinsă cu 6-4, 6-1 de Elina Svitolina. Ucraina s-a impus cu 2-1 în fața echipei Statelor Unite, al doilea punct fiind adus de Aleksandr Dolgopolov în meciul cu Jack Sock, cu 6-4, 6-2. În meciul de dublu mixt, Duval și Sock au trecut de Svitolina/Dolgopolov cu 6-2, 6-3.

Din Grupa A mai fac parte Cehia și Australia Gold. Serena se pregătește în vederea participării la Australian Open, unde atacă a 22-a sa victorie într-un Grand Slam.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE