Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a acuzat condițiile de la Sydney: "A fost dificil pentru mine"

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) a trecut de sportive cehă Karolina Pliskova în doar două seturi, 6-4, 7-5, miercuri, la Sydney, fapt ce a mulțumit-o. Constănțeanca a acuzat căldurii din metropola australiană. Meciul s-a disputat de la ora locală 16:00. 

''Împotriva ei (nr: Pliskova) nu ai un ritm de joc, deci e foarte greu de jucat cu ea. Cred că am făcut bine că am rămas concentrată la ultimele ghemuri din setul secund și am putut să închei în două seturi. Deoarece vremea a fost destul dă călduroasă și era dificil pentru mine să continui'', a declarat Halep, citată de site-ul oficial al turneului.

În semifinalele turneului, Halep o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznețova,: ''Îmi place să joc împotriva ei. Am avut meciuri bune cu ea. Mă aștept la o partidă dificilă. Bineînțeles orice meci e greu la acest nivel, dar cred că am șansa mea și voi lupta pentru ea'', a mai spus Halep.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE