Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a explicat înfrângerea cu Laura Siegemund: "Simţeam că nu pot să respir"

Postat la: 22.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 6 WTA) a fost eliminată surprinzător din turneul de la Stuttgart, în turul doi, unde a fost calificată direct, de reprezentanta gazdelor, Laura Siegemund (locul71 WTA). Jucătoarea din Constanța a acuzat după partidă probleme de sănătate.

"Am avut probleme de respirație. La un moment dat simţeam că nu pot să respir. Cred că m-am speriat un pic şi nu m-am putut relaxa. Nu m-am putut mişca foarte bine pe teren şi mă simţeam grea. De aceea mi-a fost greu să joc la nivelul meu cel mai bun.

Am muncit din greu în Fed Cup şi în SUA. Poate sunt puţin obosită, dar factorul emoţional a fost mai important. Mi-am dorit mult o victorie a României în Fed Cup şi am fost foarte aproape.

Trebuie că îmi revin, să dorm mult. Apoi mă voi pregăti pentru Madrid normal, pentru că nu s-a întâmplat ceva grav. Trebuie să merg la Madrid şi să joc cât pot de bine", a spus Simona Halep.

Halep a fost învinsă joi, cu 6-1 6-2, de Siegemund, sportivă venită din calificări. Meciul a durat doar o oră și 10 minute.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE