Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, model pentru jucătoarele de tenis din toată lumea. Ce sfaturi le-a dat unor fetițe

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) a devenit un model pentru copiii care practică tenisul și aspiră să ajungă la nivelul pe care românca a participat la promovarea ediției din acest an a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Sportiva noastră a fost rugată de două fetițe să le sfătuiască pentru a ajunge două sportive de renume.

''Nu e un lucru rău că sunteți mici. Suntem foarte rapide pe teren, ne putem mișca mai repede decât fetele înalte, avem abilitatea de a ajunge la toate mingile. Trebuie doar să lucrați mai mult la alergat, la musculatura picioarelor și să fiți în formă tot timpul, pentru că e important să nu vă accidentați'', i-a răspuns Halep uneia dintre fetițe, potrivit Agerpres, care citează wta.com.

Cealaltă micuță practicantă de tenis a întrebat, la rândul ei: ''Crezi că într-o zi vom ajunge ca tine?''

''Da. Sunt destul de sigură că într-o zi veți ajunge ca mine. Mă bucur mult că vă doriți să fiți ca mine. Vă doresc mult noroc și să credeți în visul vostru" i-a răspuns constănțeanca.

''E un moment emoționant pentru mine, e plăcut să auzi că inspiri copiii. E bine să vezi că sunt mulți copii cărora le place tenisul, că visează să ajungă jucători profesioniști. Trebuie să crezi în tine că poți reuși și să muncești din greu pentru a realiza ce îți dorești'', a conchis Halep.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE