Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep negociază cu Darren Cahill colaborarea pe 2016. Câți bani îi va plăti românca

Postat la: 31.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep a mai rămas câteva zile la Singapore, deși a fost eliminată încă din faza grupelor, gest total neobișnuit pentru constănțeancă. Se pare însă că motivul pentru care nu a zburat încă la București este acela că, împreună cu Virginia Ruzici, negociază contractul pe 2016 cu Darren Cahill.

Românca de pe locul 2 WTA este mulțumită de colaborarea cu Cahill, deși după ce s-a întors din Statele Unite nu a mai obținut rezultate notabile. De aceea, Simona și Ruzici, alături de Stere Halep, au rămas la Singapore încă două zile pentru a negocia contractul cu australianul.

În această seară, cea mai valoroasă sportivă tricoloră s-a urcat în avion împreună cu managerul Virginia Ruzici, iar luni va susține o conferință de presă în București, ocazie cu care va anunța numele antrenorului pe mâinile căruia se va lăsa în sezonul viitor.

Potrivit sportnews.ro, cel mai probabil, tehnicianul Simonei din 2016 va fi tot Darren Cahill. Trebuie doar ca părțile să se înțeleagă la aspectul financiar, fiindcă australianul nu este deloc un profesor ieftin. În București, odată cu Simona Halep și cu Virginia Ruzici, va veni și Darren Cahill.

Se pare că Halep ar trebui să plătească 1 milion de dolari ca să-l aibă antrenor pe australianul Darren Cahill în 2016. "Halep a făcut o alegere deșteaptă" a declarat, la TVR, fostul câştigător de la Wimbledon, Pat Cash, despre compatriotul său, care ar putea colabora cu Halep doar la turneele majore din 2016, cele de Grand Slam și cele din categoria Premier Mandatory.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE