Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Ce zice Ilie Nastase

Postat la: 16.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că nu va participa la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro din cauza virusului Zika. Ilie Năstase a afirmat că decizia luată, vineri, de Simona Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza virusului Zika, are acoperire într-o oarecare măsură şi s-a abţinut să facă mai multe comentarii.

"Aceasta este decizia ei, mai pot eu să spun ceva? Ea ştie singură ce este mai bine pentru ea. A spus că se teme de acel virus? Păi, înseamnă că aşa este. Vrea şi ea să îşi întemeieze o familie, să aibă copii. Dacă aşa a hotărât că este mai bine, nu am dreptul să spun altceva", a comentat Năstase, potrivit Dolce Sport.

Cât despre decizia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, care i-a acordat gimnastei Cătălina Ponor portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice, Ilie Năstase crede că este una greşită.

"Eu i-aş da steagul unui tânăr. Mai contează dacă a câştigat sau nu o medalie? Ce să facem, să nu meargă decât cei cu medalii? Păi, atunci, hai să se tragă la sorţi", a adăugat Năstase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE