Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, „out" de la Birmingham

Postat la: 13.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep nu va mai participa la turneul WTA de la Birmingham, care debutează mânine. Deși s-a înccris în competiție și urma să o întâlnească în primul tur pe Lucie Safarova, Halep de decis să se retragă, motivând o accidentare la tendonul lui Ahile.

„Am simţit că am probleme de când am venit aici. Am nişte lichid la tendon, aşa că doctorul a spus că trebuie să mă odihnesc vreo câteva zile. Nu e nimic serios, însă e sâcâitor. Am aproape două săptămâni să mă recuperez până la Wimbledon, aşa că mă voi odihni câteva zile, apoi voi face tratament şi voi începe să joc din nou. Sunt dezamagită, era primul meu turneu pe iarbă în acest an. Era important să am nişte meciuri, dar nu pot să mai schimb nimic acum. Trebuie să am grijă de corpul meu. Sper să mă întorc la anul. E a doua oară când sunt la Birmingham şi e un turneu care îmi place. Sper să revin la anul şi să am şansa să joc în faţa fanilor de aici", a precizat Halep prin intermediul unui comunicat de presă. Pe tabloul principal rămâne astfel o singură româncă, Irina Begu, care va juca în manșs inaugurală cu Belinda Bencic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE