Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Situație incredibilă în Liga 1! 9 dintre cluburi sunt datornice și pot fi depunctate! Reacția lui Burleanu

Postat la: 20.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotbalul românesc se confruntă cu probleme din ce în ce mai mari. Chiar dacă în Liga I activează doar 14 echipe, mai mult de jumătate dintre acestea au datorii.

Federația Română de Fotbal a anunțat marţi, prin intermediul site-ul oficial, că nouă dintre cele 14 cluburi ale Ligii I au raportat la 30 iunie datorii către angajaţi şi alte grupări. Acestea aveau ca termen limită pentru achitarea restanţelor data de 30 septembrie, în caz contrar putând fi penalizate cu deducerea a câte un punct pentru fiecare categorie de datorii.

"Este o repercusiune a celor stabilite din punct de vedere financiar a acestui sistem, trebuie să ai acea stabilitate. E îngrijorător deoarece cluburile nu au înţeles că trebuie să-şi plătească toate datoriile. Ştiau că va veni o astfel de zi în care situaţia financiară a clubului e monitorizată. E unul dintre elementele introduse anul trecut în sistemul acesta de licenţiere. E o problemă, dar avem un sistem de licenţiere care trebuie protejat. Nu poţi să rămâi în bătaia vântului cu salarii neplătite. Sistemul trebuie protejat şi continuat cu orice preţ", a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, potrivit Mediafax.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE