Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SNOOKER. Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham nu vor mai juca în Cluj-Napoca

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel de-al doilea meci demonstrativ dintre jucătorii de snooker Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham va avea loc, la 22 noiembrie, tot la Circul Globus din Capitală, potrivit Mediafax.

"Gala de la Cluj a picat din păcate. Nu am ce să le reproşez organizatorilor Galei MMA, care îmi cedaseră sala, numai că nu ne ajungea timpul să organizăm pentru snooker. Ar fi trebuit să construim tribune în mijlocul sălii, în jurul mesei de snooker. Şi nu aveam timpul necesar", a declarat organizatorul galei, Adrian Thiess, pentru sursa citată.

Biletele pentru partida din 22 noimbrie au fost puse în vânzare în cursul zilei de luni pe site-ul www.eventim.ro. Pentru prima partidă numărul tichetelor a fost epuizate la majoritatea categoriilor. Preţul biletelor pentru cele două gale de la Circul Globus este cuprins între 97 lei și 1.512 lei.

Ronnie O'Sullivan este considerat cel mai talentat şi valoros jucător de snooker din toate timpurile. A intrat în circuitul profesionist în 1992, când avea 16 ani, iar un an mai târziu câştiga primul său mare turneu, devenind cel mai tânăr campion al Marii Britanii la snooker. O'Sullivan are în plamnares cinci campionate mondiale, în 2001, 2004, 2008, 2012 şi 2013 El ocupă locul 5 în clasamentul mondial.

Stuart Bingham ocupă locul doi în clasamentul mondial, iar în luna mai a câștigat Campionatul Mondial de Snooker, care a avut loc la Sheffield. În sferturile de finală ale Campionatului Mondial l-a avut adversar pe adversarul său de la Bucureşti, Ronnie O'Sullivan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE