Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Spectacol marca Premier League. Norwich și Liverpool au marcat 9 goluri. Ultimele două reușite, în prelungiri / VIDEO

Postat la: 23.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liverpool a obţinut prima victorie în Premier League în 2016, la capătul unui meci extreme de palpitant. "Cormoranii" s-au impus pe terenul echipei Norwich, sâmbătă, în etapa a 23-a a campionatului englez de fotbal.

Echipa luiJurgen Klopp a deschis scorul prin Roberto Firmino, în minutul 18. Gazdele au întors scorul până la pauză. Dieumerci Mbokani a egalat după o jumătate de oră de joc, cu o execuţie cu călcâiul, iar Steven Naismith, aflat la debut, a dus scorul la 2-1, în minutul 41.

Norwich s-a desprins la două goluri în debutul părţii secunde. Wes Hoolahan a transformat un penalty obţinut de acelaşi Naismith, în minutul 54. După doar un minut, Jordan Henderson a redus din diferenţă, În minutul 63, Firmino a reușit dubla.

Liverpool a dus scorul la 4-3, în minutul 75, dar Norwich a egalat, din nou, prin Sebastien Bassong, în minutul 90+2. În minutul 90+5, Lallana a adus victoria grupării Liverpool.

VIDEO

CLASAMENTUL, AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE