Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua a rezolvat primul transfer de la revenirea lui Reghecampf: Celeban. Urmează Marica?

Postat la: 03.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali a anunțat, miercuri, că a obţinut semnătura fundaşului central polonez Piotr Celeban. Mai mult, noul antrenor al roș-albaștrilor, Laurenţiu Reghecampf, încearcă să-l convingă să semneze cu Steaua şi pe atacantul Ciprian Marica.

"Eu i-am spus aşa: «Reghe, orice jucător vrei tu... Un atacant neapărat ne trebuie.» A fost şi el de acord cu atacantul. Un mijlocaş... el a spus: «Ce mijlocaş de creaţie? Păi nu e Stanciu? Pe Stanciu trebuie să iei zece milioane peste un an». Să dea Dumnezeu, zice cineva că nu vrea? El a spus că în opinia lui avem un lot foarte bun. Nu vreau să se interpreteze ca o ofensă la antrenorii de până acum. Aşa mi-a spus el, «nu am nevoie de jucători, am nevoie de un atacant şi atât». A vorbit cu Marica, să vedem dacă vrea să vină. A spus că nu are nevoie de fundaş dreapta pentru că Alcenat trebuie să se antreneze, că e jucător. Fundaş central e posibil să vină Celeban. Fundaş stânga va fi Toşca. Deja am rezolvat cu Celeban de ieri", a spus Becali, la Digi Sport.ro.

Celeban (30 de ani) este legitimat, în prezent, la Sląsk Wroclaw. Fundașul a mai evoluat în România, la FC Vaslui, între 2012 şi 2014. La rândul lui, Ciprian Marica (30 de ani) este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea turcă Konyaspor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE