Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Coșmarul Ludogoreț continuă pentru Steaua. Bulgarii I-AU SURCLASAT pe jucătorii lui Reghecampf. Moți a deschis scorul / VIDEO

Postat la: 31.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Steaua a fost învinsă de gruparea bulgară Ludogoreț Razgrad cu scorul de 0-3, într-un amical disputat duminică seara, în cantonamentul din Antalya. Roș-albaștrii au ratat ocazia să-și ia revașa, după ce au fost eliminați de bulgari în play-off-ul Ligii Campionilor din 2014. Ludogoreț este lider în campionatul din Bulgaria, cu cinci puncte peste a doua clasată, Levski Sofia.

Steaua a avut o evoluție slabă, cu puține ocazii de poartă. Ludogoreț a avut un plus prin omogenitatea lotului. Campioana en-titre a Bulgariei a deschis scorul prin Cosmin Moți, în minutul 13. Fostul dinamovist a rpunctat cu o lovitură de cap. Șapte minute mai târziu, Marica a fost aproape de egalare. Atacantul a trimis, tot cu capul dar pe lângă poartă. Cu cinci minute înainte de pauză, Quixada a majorat diferența de scor, cu un șut din afara careului. Chunchunkov a închis tabela, în prelungirile partidei. Marica a fost titular, dar a fost schimbat în repriza secundă, din cauza unei accidentări.

În precedentele trei meciuri de verificare, campioana României a învins gruparea maghiară Ujpest, cu 2-0, a remizat cu formația elvețiană Young Boys, 2-2 și s-a impus în fața grupării austriece Sturm Graz, cu scorul de 1-0.

 

///

Steaua va disputa în această seară un amical cu gruparea bulgară Ludogoreț Razgrad. Campioana României are ocazia să-și ia revașa, după ce în august 2014 a ratat dramatic calificarea în grupele UEFA Champions League, fiind eliminată din play-off la loviturile de departajare de echipa lui Cosmin Moți.

Foștii steliști Andrei Prepeliță și Claudiu Keșeru, care au semnat între timp cu Ludogoreț, sunt indisponibili.

În precedentele trei meciuri de verificare, campioana României a învins gruparea maghiară Ujpest, cu 2-0, a remizat cu formația elvețiană Young Boys, 2-2 și s-a impus în fața grupării austriece Sturm Graz, cu scorul de 1-0.

Meciul dintre Steaua București și Ludogoreț Razgrad este programat duminică, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE