Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua - FC Voluntari 3-1, în etapa a 12-a a Ligii I. Două penalty-uri în patru minute / VIDEO

Postat la: 27.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Steaua București a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 3-1, disputat duminică seara, pe Național Arena. Deschiderea scorului s-a produs la prima fază de poartă. Hamroun i-a pasat lui Stanciu, la marginea careului de 16 metri, care a trimis spre poartă, Balauru a respins, dar Hamroun a marcat.

În minutul 20, Kharja i-a pasat excelent lui Chipciu, care a trimis spre poartă, dat Balauru a respins. Minutul 30 a fost cu ghinion pentru Hamroun. Algerianul s-a accidentat și a fost schimbat. 

Cu un minut înainte de pauză, Guilherme a centrat de pe partea stângă, mingea a fost deviată de Kharja până la Chipciu, care a dus scorul la 2-0. În minutul 64, gazdele au primit penalty, după un fault comis de Achim asupra lui Chipciu. Stanciu a transformat lovitura de pedeapsă și a dus scorul la 3-0.

După două minute, Novakovic a fost tras de tricou în careu, iar oaspeții au primit penalty. Gossens l-a învins pe Niță de la punctul cu var, stabilind scorul final. Steaua a acumulat 22 de puncte și ocupă locul trei. Lider este Astra (24 p), iar Viitorul (23 p) ocupă poziția secundă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE