Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua și Dinamo, sancționate din cauza suporterilor

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua a fost sancţionată, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei, în urma incidentelor produse de spectatori la meciul cu Dinamo, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal, pe site-ul oficial.

La rândul său, Dinamo a fost amendată cu suma de 5.000 de lei. În cadrul aceleiaşi şedinţe a Comisiei de Disciplină a mai fost sancţionat și Alves Miguel (cu o suspendare d meciuri şi o amendă cu 5.000 de lei). În minutul 68 al meciului cu Steaua, Portughezul a fost eliminat din postura de rezervă, după ce s-a răstit la arbitru.

Alți jucători sancționați: Andrei Enescu (CSMS Iaşi; suspendare două meciuri şi amendă 3.000 de lei), Ionuţ Balaur (ASA Tg. Mureş; suspendare un meci şi amendă 740 de lei) şi Kay (CSU Craiova; suspendare un meci şi amendă 740 de lei).

De asemenea, din cauza incidentelor, cluburile Petrolul şi CSU Craiova au fost amendate cu 10.000, respectiv 5.000 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE