Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua - Partizan. Antrenorul echipei sârbe, Zoran Milinkovici, a nominalizat cei mai periculoși jucători ai roș-albaștrilor

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: novosti.rs

Antrenorul echipei Partizan Belgrad, Zoran Milinkovici, a susținut o conferință de presă în ziua premergătoare primei manșe din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu Steaua București.

"Ne aşteaptă o partidă extrem de grea. Ştim foarte bine istoria Stelei, foarte multe lucruri nu mai trebuiesc spuse despre adversara noastră. Este o echipă care participă an de an în cupele europene.

O să încercăm să fim mai buni în ambele meciuri, asta ne-am propus. Cunoaştem foarte bine Steaua, am văzut foarte multe meciuri ale lor, dar Partizan va juca în stilul său. Nu ne vom uita cine ne este adversarul. Nu avem probleme de lot, oricare dintre jucători poate intra mâine în teren.

Ca orice echipă în lumea asta şi Steaua are puncte tari şi puncte slabe. Papp şi Chipciu sunt jucători foarte buni, care ne pot crea probleme. Nu este neapărat un avantaj pentru noi că vom juca al doilea meci acasă. Noi trebuie să fim la fel de concentraţi la ambele. Am văzut meciurile Stelei cu Trencin, au fost două meciuri ciudate, dar până la urmă Steaua a meritat să se califice. Echipa care va greşi mai puţin, va câştiga. E greu de spus dacă se va ajunge la prelungiri", a declarat Zoran Milinkovici, potrivit dolcesport.ro.

Prima manșă se va disputa la București, pe "Arena Națională", miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30. Suporterii nu vor avea acces în stadion, deoarece campioana mai are o etapă de suspendare. Returul se va disputa la Belgrad, o săptămână mai târziu, miercuri, 5 august, de la ora 20:45.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE