Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua, prezentată de Partizan: "E permanent în Europa. Doar Inter și Arsenal sunt echipe mai puternice care ne-au vizitat"

Postat la: 27.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ziare.com

Steaua București și Partizan Belgrad se vor întâlni în dublă manșă, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Învingătoarea va accede în play-off-ul competiției, în timp ce învinsa va evolua în play-off-ul Ligii Europa. Site-ul oficial al campioanei Serbiei i-a făcut Stelei o prezentare plină de superlative.

"Vineri, 17 iulie, când a avut loc tragerea la sorți, nimeni de la Partizan nu și-a dorit ca adversar Steaua. O echipă care în acest sezon e de foarte bună calitate și fără îndoială competitivă, în încercarea de a reuși succesul european. Steaua e cel mai mare club din România și, în același timp, cel mai mare nume în fotbalul din estul Europei", se arată pe site-ul oficial al clubului Partizan Belgrad.

Sârbii se consideră norocoși că fanii Stelei nu vor avea voie să asiste la meciul din prima manșă dintre cele două echipe. "Steaua are un uriaș suport al fanilor în România. Cu siguranță, miercuri ar fi fost peste 40.000 în tribune, contra lui Partizan. Și nu doar că Steaua are un public loial și gălăgios, dar acesta e ajutat și de excelenta acustică a Stadionului Național, astfel că e cu adevărat bine pentru Partizan că tribunele vor fi goale."

Chiar dacă Steaua nu mai are forța de altă dată, sârbii au continuat cu laudele.

"Multe dintre cele scrise o fac pe Steaua favorită în cele două meciuri cu Partizan. Presa noastră și cei care au spus că echipa română nu mai e ce a fost, sau că a arătat cât de slabă e, cu Trencin, nu știu ce vorbesc. Steaua nu e o echipă care a avut un succes european acum 30 de ani, iar astăzi e nicăieri. Steaua e permanent în Europa și în ultimii ani doar Inter și Arsenal sunt nume mai mari care ne-au vizitat. Steaua e la același nivel cu Shahtior, Anderlecht sau Fenerbahce, adversari recenți ai lui Partizan. O înfrângere și o eliminare a lui Partizan în fața Stelei n-ar fi o tragedie, dar dacă Partizan va elimina Steaua, va fi fantastic!"

Prima manșă dintre Steaua și Partizan, din turul trei preliminar ase va disputa la București, pe "Arena Națională", miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30. Suporterii nu vor avea acces în stadion, deoarece campioana mai are o etapă de suspendare. Returul se va disputa la Belgrad, o săptămână mai târziu, miercuri, 5 august, de la ora 20:45.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE