Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua, victorie cu Sturm Graz. Ciprian Marica, one man show

Postat la: 29.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

UPDATE: Steaua a învins formația austriacă Sturm Graz cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Gloria Sports Arena din Belek, într-un meci amical, disputat în Antalya. 

Unicul gol a fost marcat de Ciprian Marica (61), care a profitat de o gafă a portarului Esser. Internaționalul român, aflat la prima reușită în tricoul Stelei, a scos și un penalty (15), după ce a fost faultat în careu de Esser. Jugurtha Hamroun a însă peste poartă de la punctul cu var.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a trimis în teren următoarea echipă: Niță (Cojocaru, 46) - Râpă, Papp, Varela (căpitan; Momcilovic, 46), Toșca (Bawab, 46) - Sulley, Pintilii (Tudorie, 75) - Enceanu (Chitoșcă, 60), Carp, Hamroun - Marica (Ștefănescu, 75).

Steaua va juca următorul meci amical pe 31 ianuarie, cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, la Regnum Carya Golf & Spa Resort.

///

Steaua va întâlni în această seară guparea austriacă SK Sturm Graz (locul 4 în campionat), în al treilea amical din această pauză competițională.

Meciul este programat pentru ora 19:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

În precedentele două meciuri de verificare, campioana României a învins gruparea maghiară Ujpest, cu 2-0 și a remizat cu formația elvețiană Young Boys, 2-2.
Ciprian Marica va fi titular, el fiind menajat în confruntarea cu Ujpest.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE