Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua vs CFR Cluj 1-1. Steliștii nu reușesc să câștige nici un meci acasă cu Rădoi pe bancă

Postat la: 25.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua și CFR Cluj au încheiat la egalitate partida disputată, sâmbătă seara pe National Arena, după ce clujenii au deschis primii scorul, iar jucătorii lui Rădoi au reușit să readucă egalitatea în repriza a doua.

Clujenii au început tare meciul din București și au reușit să deschidă scorul în minutul 16, printr-o execuție a lui Tiago Lopez, care a finalizat o acțiune de contra-atac perfectă. 


Steliștii au alergat după golul egalizator până în minutul 57, când Tudorie a reușit să îl învingă pe Mincă.

În ultima parte a meciului, cei care au fost mai periculoși au fost tot clujenii, care în prelungiri au ratat ocazia de a lua toate cele trei puncte după ce Bruno a lovit bara cu un șut superb la vinclu în minutul 93.

După trei etape din noul sezon, Steauua rămâne fără victorie pe teren propriu. După egalul de sâmbătă, Steaua a acumulat cinci puncte și se află pe poziția a doua, depășind rivalii din Ștefan cel Mare grație golaverajului mai bun.


De cealaltă parte, CFR este pe locul 13, dar a început să recupereze punctele în minus cu care a început sezonul 2015-2016.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE