Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steliștii, cu capul în pământ: "Nu este cea mai grozavă atmosferă. Ar fi o mare rușine să nu ne calificăm în play-off"

Postat la: 27.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul din acte al Stelei, Dumitru Dumitriu, recunoaște că că atmosfera din lotul campioanei en-titre e dezolantă, din cauza înfrângerii în fața rivalei Dinamo, din etapa a 18-a. Tehnicianul spune o eventuală necalificare a Stelei, în play-off-ul Ligii I ar fi o "tragedie".

"Nu este cea mai grozava atmosfera. Au fost discutii pe marginea acestui joc care au scos la iveala cauzele infrangerii. Se incearca eliminarea greselilor in urma carora am primit goluri cu destula usurinta si ce a fost, a fost.

Ne gandim la jocul de duminica, un joc cu o echipa care este in forma, care este prima in clasament si doreste sa ramana acolo si isi doreste titlul ca si noi.

Ne bucuram ca revin 3 jucatori care pot ajuta echipa si pot da alta valoare jocului echipei.

Ar fi o mare nereusita si o rusine daca se va intampla treaba asta, care este putin probabil (n.r. - necalificarea Stelei în play-off). Este inuman sa ai conditiile financiare de la Steaua, lasand la o parte problemele care ne cam incurca in pregatire, si sa nu fii in primele sase. Ar fi o mare rusine si sunt convins ca nu se va intampla", a spus Dumitru Dumitriu, la Dolce Sport.

Dumitru Dumitriu a anunțat că Papp și Hamroun și-au revenit după accidentări iar Steaua va fi întărită și de aportul jucătorilor suspendați pentru meciul cu Dinamo, Chipciu și Tahar.

Următorul meci pe care Steaua îl va disputa va fi contra liderului Ligii I Astra. Cele două echipe se vor întâlni duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30, în eapa a 19-a a Ligii I. Meciul se va disputa pe arena "Nicolae Dobrin" din Pitești și va fi televizat de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE