Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUPERCUPA EUROPEI 2015. FC Barcelona vs FC Sevilla. Televizare și ora meciului / VIDEO

Postat la: 11.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: youtube.com

Echipele spaniole FC Barcelona și FC Sevilla se vor întâlni marți seară, de la ora 21.45, la Tbilisi, în Supercupa Europei. Meciul va fi televizat de Pro TV și Dolce Sport 1.

Barcelona și Sevilla vor disputa cea de-a 40-a ediție a Supercupei Europei.

Partida se va juca pe Stadionul Național "Boris Paiciadze" din capitala Georgiei. Este prima oară în istorie când aceleași echipe se întâlnesc pentru a doua oară în Supercupă. Barcelona și Sevilla s-au întâlnit și în 2006, pe Stade Louis II din Monaco, atunci când andaluzii au câștigat cu scorul de 3-0.

Stadionul Național "Boris Paiciadze" a fost anunțat ca gazdă a Supercupei pe 5 martie 2014, după ce, inițial, Stadionul "Miheil Meshi" fusese anunțat pentru a împlini același rol, pe 30 iunie 2012, la întrunirea Comitetului Executiv UEFA. Georgia va organiza pentru prima dată în istorie un meci de asemenea anvergură.

Arena a fost construită în 1976 și renovată în 2011. Pe stadionul Național "Boris Paiciadze" evoluează naționala de fotbal a Georgiei și echipa de club FC Dinamo Tbilisi.

Pentru ambele echipe, acesta va fi primul meci oficial al sezonului. Catalanii pleacă cu un ascendant moral. Sevilla nu s-a mai impus în fața Barcelonei de cinci ani.

Barcelona a disputat Supercupa Europei de opt ori, adjudecându-și trofeul în patru rânduri. De cealaltă parte, andaluzii au a câștigat trofeul o dată și au pierdut Supercupa de două ori.

Antrenorul Barcei, Luis Enrique, nu poate conta pe sprijinul brazilianului Neymar, care a făcut oreion deși s-a vaccinat anterior împotriva acestei boli. El va fi indisponibil două săptămâni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE